Vitalex Coaching

Vitaliteit & leefstijl coaching voor meer balans en energieVitaliteitscoach


Mijn naam is Sacha Janssen en ik werk als vitaliteit & leefstijl coach bij het centrum voor vitaliteit & gezondheid De Nieuwe Lente in Heemstede. Vitaliteit betekent voor mij mentale en fysieke fitheid door meer balans en energie. Ik kan je begeleiden naar de veranderingen die jij wilt bereiken in je leven voor meer energie, gezondheid en welzijn.  

Je wilt bijvoorbeeld beter omgaan met stress, een gezondere leefstijl (voeding en bewegen), weer in balans komen na bijv. scheiding of op zoek naar meer balans in je werk en privé leven. Het mooiste is om vitaliteit & leefstijl coaching preventief aan te gaan; je kunt hiermee bijvoorbeeld een burn-out voorkomen.

De afgelopen 20 jaar heb ik heel veel ervaring opgedaan in (loopbaan)gesprekken met mensen en ontdekte dat ik mij verder wilde verdiepen in het coachen. Door mijn studie en mijn passie voor een gezonde leefstijl, heb ik een training Professional als Coach en de opleiding Vitaliteitscoach* gevolgd. Naast vitaliteit & leefstijl coach ben ik werkzaam als werving en selectie adviseur bij een grote zorginstelling.


*De HBO opleiding vitaliteitscoach is erkend door diverse (beroeps)verenigingen: BATC, LVNG, VBAG en BGN.